EUROCONSULT Baia Mare firme 3459

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Baia Mare (Romania) / (alege oras)

FIRMA

EUROCONSULT srl

MM / Baia Mare
S.C.EUROCONSULT este un Birou de cercetare si dezvoltare care este reprezentanta directa a unor firme importante ce produc linii si utilaje pentru prelucrare de tabla, metale, materiale feroase si neferoase, mase plastice, lemn, sticla, hartie, tesaturi si piele; Linii pentru Industria alimentara, Cosmetica, Farmaceutica; Tehnologii pentru Epurarea apelor; Utilaje pentru Constructii; Materii prime etc.

Firme colaboratoare:
BENEDETTI Presse produce prese pentru prelucrarea tablei: prese mecanice, prese in consola, prese pe doi montanti si prese hidraulice de mica si mare capacitate; prese pentru ambalare sau compactarea materialelor de reciclat.
HERRBLITZ modular systems este productor de sisteme pentru deservirea preselor: derulatoare, alimentatoare pneumatice si electronice, indreptatoare de tabla sau fir, ghilotine si prese pneumatice, lubrifiatori de banda, evacuatoare de deseuri, benzi rulante, sisteme complete pentru derulare sau infasurare, indreptare, lubrifiere, debitare la lungime materiale pornind din colaci, foi sau bare si automatizari complete pentru linii de stantare sau imbinarea pieselor.
INTERCOM produce si distribuie elemente normalizate pentru productia de stante si matrite: placi si bare rectificate si/sau tratate din otel special, otel imbunatatit cu inalt continut de carbon, crom, molibden, vanadium, poansoane, pastile, injectoare la comanda, arcuri, aruncatori, pistoane cu azot pentru constructia de scule sau masini unelte.
MTS produce unitati hidraulice pentru prelucrarea tuburilor sau bare pline: indoire, gaurire, ambutisare, conificare, tesire, reducere de diametru la capat de tevi si imbinare prin reducerea diametrului a€" linii complete pentru productia de scari, schele, scaune metalice, cadru de biciclete, rafturi metalice, uscator de rufe, etc.


BENEDETTI, HERRBLITZ, INTERCOM, MTS sunt reprezentate in Romania, Ungaria si Republica Moldova de: S.C. EUROCONSULT din Baia Mare a€" ROMANIA.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
EUROCONSULT

REPREZENTANTE FIRMA
EUROCONSULT

CONTACT FIRMA
EUROCONSULT

  • Adresa: Str. Gh. Bilascu nr 3/2
  • Telefon: 0362401859 / 0746490126
  • Fax: 0362401859
  • Persoana: Massimo Ferrante
  • Email:
  • Web: http://www.euroconsult.com.ro

Baia Mare HARTA


 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide